Disney Halloween kostumer til din bedste pige

Søger du efter de bedste Halloween kostumer i byen? Vi vil se på de bedste kostumer til Halloween, og hvordan man får dem. Vi dækker alt fra fjollede strengdyr til prinsessekostumer. Du kan slappe af og nyde artiklen.

Hvis du vil have din fest til at blive en succes, den “piranha”, den traditionelle kostume, er, hvad du har brug for her kostumeguiden. Dette kostume er inspireret af Finding Nemos animerede film og er en af de mest anerkendte i hele serien. Du kan vælge mellem en blå eller en grøn kostume, hvis du ikke ønsker, at dit kostume til at være for lyserød og hvid. Alle bør have en orange Halloween kostume. Du kan bestille en online eller lave en selv.

Der er mange vidunderlige Disney kostumer at vælge imellem for dette års festlighederne, som der er med hver tegneserie. Ariels kostume er et kostume, som alle husker. Denne ene er meget enkel, men det er yndig. Du vil ligne Disney-prinsessen og få alle bonuspointene. Du kan også vinde de bedste kjoler til piger i år.

Der er også outfits fra Cars 3, hvor heltinden, Bumblebee, er featured. Dette kostume har været en af de bedste i år. Folk elsker og hader Cars’ karakter. Der har været en blandet reaktion. Bumblebee sikkert kommer på tværs i denne film som en badass. Hun er i stand til at flyve og har sit kølige røde og mørke farveskema. Hun bærer også en masse tilbehør.

Mulan, den animerede films bestseller for piger, er en anden mulighed. Dette kostume er unikt og skiller sig ud. Online forhandlere er mest fortrolige med Mulan kostume, der ligner græs nederdel med den vedhæftede blomst. Dette kostume er let at sætte på og meget behageligt. En flirtende kostume er et godt valg, hvis du deltager i et kostume konvention. En Disney prinsesse-stil kostume er et glimrende valg.

Uanset om du besøger en lokal butik eller gå online for at købe din Halloween kostume, der er en masse valg – bestil online her. Personlig smag og temaet for begivenheden vil bestemme Disney kostumer, der er bedst for piger. Sidste års top-rated kostumer til piger omfattede Askepot outfit, Snehvide og fe Gudmor kostume. Begge disse populære valg kan let findes online eller i butikken på en pickup spil.